Wij gaan Grondig te werk

Grondig vindt jouw persoonlijkheid je grootste kwaliteit. Dit maakt je uniek. Daarom wil ik je ook altijd eerst leren kennen, voordat ik voor je aan de slag ga. En je aan jouw droombaan helpt.  

Grondig helpt je met de juiste match

 

Samen op weg naar jouw droombaan.

 

Contact met Jeen

Onze werkwijze

Grondig werkt volgens een vast aantal stappen:

Stap 1
Kom in contact met Grondig!

Zie jij een passende vacature? Of sta je open voor een kennismaking om de mogelijkheden voor jouw toekomstige baan te bekijken? Wij hebben tal van interessante werkgevers die direct passende vacatures hebben of openstaan voor talenten die hun organisatie versterken. Wij denken met je mee en zien mogelijkheden waar jezelf nog niet aangedacht hebt!

Stap 2
Passende vacature?

Als wij een passende vacature vinden, gaan we vrijblijvend (samen) kennismaken bij mischien jouw toekomstige werkgever. Rechtstreeks in dienst, via ons in dienst of ZZP'er? We hebben meerdere mogelijkheden en vinden het vooral belangrijk wat bij jouw past! 

 

Stap 3
Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Jij staat vrolijk op wanneer je kunt doen wat jij leuk vindt. Jij start bij je nieuwe baan, gefeliciteerd. Vind je het fijn om samen contact te houden, doen we! 

“Ik voel mij écht thuis op deze boerderij”

- Sandra vd Rakt

 

Onlangs ben ik met deze parttime (bij)baan begonnen en vanaf het eerste moment voelde het enorm goed om te werken met deze koeien! Ik had nog geen ervaring opgedaan met het werken met melkvee. Maar Jeen heeft mij voorafgaand aan de eerste werkdag veel verteld over het werk. Zo was ik goed voorbereid. 

 

 

Lees het verhaal Meer verhalen

Menu
Beeldmerk Grondig (letter G)
👋 Hi, een vraag over onze vacatures?

Stuur een Whatsapp

06- 39 73 48 30

Bel ons direct

06-39 73 48 30

Stuur een e-mail

info@grondigwerkt.nl