Win-win voor mij en klanten

Hovenier

Succesverhaal
Blog

"Het klikte direct met Jeen. Een aardige kerel, die weet waar hij over praat. Hij heeft mij overtuigd de stap naar een extra medewerker te zetten."

 

"Al jaren werkte ik eigenlijk te veel uur per week. Met veel plezier hoor, maar het werd wel steeds zwaarder. In gesprek met Jeen legde ik hem het voor. Hij stelde voor naar extra handjes te kijken. En besprak de opties. We hebben gesproken over het inschakelen van een ZZP'er, iemand op uitzendbasis aannemen, payroll of iemand in dienst nemen. Uiteindelijk hebben we samen besloten iemand op uitzendbasis aan te nemen. Dat was in mijn situatie de meest rendabele oplossing. 

 

Toen is Jeen op zoek gegaan naar een kandidaat. We kenden elkaar inmiddels goed en hij wist dus ook wie goed bij mij past. De eerste kandidaat die hij voorstelde, was dan ook direct raak. Een schot in de roos. Hij is nu al meer dan een collega, het is een waardevolle aanvulling van mijn bedrijf. En het mooie is: ik heb nu meer vrijetijd en de kwaliteit van onze producten stijgt; win-win voor mij en klanten." 

Interesse?
Bekijk onze vacatures

Menu
Beeldmerk Grondig (letter G)
👋 Hi, een vraag over onze vacatures?

Stuur een Whatsapp

06- 39 73 48 30

Bel ons direct

06-39 73 48 30

Stuur een e-mail

info@grondigwerkt.nl