Persoonlijkheid is de voornaamste kwaliteit

Jeen Smits

Blog

Zoek je echt werkgeluk, bel dan met mij: Jeen Smits. Ik ga met je in gesprek, luister en zoekt de baan die jou verdient. Ben je op zoek naar een nieuwe collega, dan werkt het evenzo. Afspraak maken, luisteren en dan zoeken naar de collega die jij verdient. 

 

Grondig Werkt omdat ik oprecht geïnteresseerd ben in de mensen die ik spreekt. Ik spreek elke kandidaat, vraag door, bezoek jouw bedrijf; een grondige, persoonlijke werkwijze is de basis. Ik zoek altijd naar een match tussen de persoonlijkheid van de kandidaat en de bedrijfscultuur van het bedrijf.  

 

Droom groot en denk BIG.  

Samen gaan we voor Blijheid, Impact en Groei. De beste baan voor jou, op dit moment. Als jij voldoende groei doormaakt en klaar bent voor een volgende stap, dan ga ik weer met jou kijken naar de beste, volgende stap. Samen ontwikkelen we een carrièrepad dat past bij jouw leven.

 

Grondig wekt voor vier sectoren Groen, Infra, Grond en Agri. Overlappende sectoren waarbij de mensen nog écht het verschil maken. Dat is ook de reden dat ik voor deze sectoren kies. Het is mensenwerk en dat is het vlak waarop Grondig Werving en Selectie uitblinkt. Persoonlijkheid is in al deze sectoren in mijn ogen de onderscheidende kwaliteit. 

 

Zoek je een baan?

Laat het weten. Bel of stuur een mail. Ik neem contact met je op en we bespreken de mogelijkheden en wat werkgeluk voor jou is. 

 

Daarna koppel ik je terug welke mogelijkheden ik zie voor je. Ik heb een database met bedrijven en vacatures. Ik kijk of er een baan bij zit die jou past. Heb ik een geschikte vacature dan neem ik contact op met het bedrijf en als zij het ook zien zitten, maak ik een kennismakingsafspraak. Daar ga je alleen of samen met mij naar toe. Na het gesprek evalueren we het gesprek en krijg je een reactie van het bedrijf. Mijn doel is altijd snel te schakelen, korte lijntjes en duidelijkheid. Zo weten we snel waar we aan toe zijn. En zetten we stappen naar meer werkgeluk voor jou. 

 

Is er geen vacature, dan ga ik op zoek naar een bedrijf waar jouw kwaliteiten tot recht komen. 

 

Zoek je nieuwe collega’s?

Als ik jouw bedrijf ken, dan spreken we over de vacature en de specifieke wensen. In mijn ogen is het belangrijk dat je de juiste persoon aantrekt. Vaardigheden zijn minder belangrijk dan persoonlijkheid. Als ik dat goed in beeld heb, dan ga ik voor je op zoek. Iedereen die je via mij krijgt te spreken, ken ik en daar ben ik van overtuigd dat ze in jullie bedrijf passen.

 

Ken ik jullie bedrijf niet, dan kom ik eerst kijken. Sfeer proeven en ontdekken wat jullie uniek maakt. Heb ik die kennis, dan ga ik op zoek naar kandidaten die bij jullie passen. Ook hier geldt dat persoonlijkheid de voornaamste kwaliteit is die ik zoek. 

Menu
Beeldmerk Grondig (letter G)
👋 Hi, een vraag over onze vacatures?

Stuur een Whatsapp

06- 39 73 48 30

Bel ons direct

06-39 73 48 30

Stuur een e-mail

info@grondigwerkt.nl